Har gjort allt pappa och mamma vill, men ändå så får jag den inte!

Vet ni???..... JOOO när iPhone 5 kommer ut så ska jag få iPhone 4. Och jag är sååååå glad över det!!! Jag har velat ha en iPhone ända sen det första kom ut men jag har inte fått någon D: Men nu, nu så ska jag äntligen få min efter längtade iPhone!!!! Äsch nu bara drömmer jag igen D: Men jag tycker faktiskt att jag borde få en, jag har ens inte tjatat, bara frågat snällt!!! Men ändå får jag ingen!! Vad mera begär dom av mig!!! Dom (pappa och mamma) säger alltid att jag inte ska tjata, det har jag inte gjort. Att om man vill ha något så får man först bygga upp ett förtroende t.ex att komma hem i tid, det gör jag. Att om man vill ha något så får man jobba för det, det har jag faktiskt gjort, jag brukat oftast ha det städat på mitt rum plus att jag bruka städa hela huset från topp till tå!! M.M. Vad mera vill dom??